View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 27 ian 2010, 21:59:14
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnalul Kitkat :D

Cand eram gata gata sa renunt la South Beach (planuisem sa reincep mancatul normal azi dimineata)... am vazut ca disparusera peste noapte 300 g fata de dimineata trecuta. Cum sa renunt la un regim cand tocmai incepe sa dea rezultate?? Prin urmare azi dimineata mi-am facut un mic dejun SB si am iesit sa alerg, pt ca spre deosebire de zilele trecute cand am fost cam lesinata, azi m-am simtit plina de energie. Si am alergat ceva ba la sfarsit chiar am facut si un sprint pe 100 m (pt care in general ma simt prea obosita).

Chiar ma ajuta mult jurnalul asta, e o chestie in plus care sa faca regimul interesant.

Asa... si pt ca tot e un jurnal, voi nota si ce mananc, deci...

Ziua 4:

Mic dejun:
1 ou ochi, 1 felie sunca, cateva cubulete de avocado, un pahar cu lapte de soia degresat (26 kcal/ 100 ml, si contine atatea vitamine!!!) cu doua lingurite de cacao si indulcitor in loc de zahar (cacaoa era simpla, fara adaos de zhar)

Pranz:
2 felii sunca cu putina branzica proaspata de vaci degresata, 2 felii somon afumat, un castron mic de salata verde cu rosii, cativa caju (habar n-am cum se face acordul corect cu caju )

Cina:
O cana maaaare cu lapte de soia degresat cu scortisoara si putin indulcitor.

* Am mancat destul de mult dimineata, dar a fost bun! Si mi-era o foame de lup cand m-am trezit.

Cea mai proasta parte a zilei de azi e ca pt prima oara mi-am incalcat regulile si am folosit indulcitor. In South Beach n-ai voie zahar, dar ai voie indulcitor... Eu sunt impotriva indulcitorilor pt ca sunt plini de chimicale, sunt toxici, iar corpul va retine multa apa pt a neutraliza toxinele astea, apa care se transforma in celulita... Mereu am zis: Zaharul face grasimi, Cola Light face celulita. Oricum cand m-am apucat de SB mi-am zis ca nu o sa pun nimic dulce in gura ca sa nu fiu nevoita sa apelez la indulcitori, dar dupa 3 zile, de fapt dupa o saptamana (pt ca inainte am mai tinut un regim) fara nici un pic de dulce... n-am mai rezistat. (Eu iubesc dulciurile!!! sunt marea mea slabiciune )

Dupa ce termin SB si am iar voie zahar, nici ca ma mai ating de indulcitori!
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]