View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 26 nov 2011, 12:25:16
Iness's Avatar
Iness Iness este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2011
Locaţie: Piatra Neamt, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Mihaela Bilic
Date: 170cm, 67.5kg
Mesaje: 173
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Oare sufar de "binge-eating"?

Citat:
Anterior postat de Nyco 79 Vezi mesajul
Multumesc pt raspunsuri!Fiecare parere e importanta pentru mine si incerc sa aplic cate ceva din fiecare si toate aveti dreptate.M-am regasit in toate postarile.
Aseara am alergat 40 de minute,cand am venit am stat vreo 30 de min sa ma odihnesc si am luat o cina normala(conopida la cuptor,cu sos besciamella si branza parmigiano-cam 200 g si piept de pui la gratar-eu il fac intr-o tigaie anti aderenta unsa cu putin ulei de masline,cantitatea cam 150 g).Apoi NIMIC!Mai ales ca n-am mai deschis laptopul sa-mi vina alte idei,pur si simplu m-am bagat in pat si am citit o revista pana am adormit.
M-au ajutat mult postarile voastre si faptul ca m-am inscris pe forum imi este de foarte mare ajutor.
As vrea sa-mi calculez si eu caloriile dar nu prea ma descurc pe site,o sa invat incet-incet.
As vrea sa scriu cam ce mananc intr-o zi dar n-as vrea sa va plictisesc prea mult.
Plus de asta,pe 1 dec ma reintorc la serviciu dupa un an si ceva de pauza(concediul de maternitate pentru fetita care are 9 luni) si sper sa ma mai ajute si asta.Cand m-am intors la munca dupa primul copil am inceput sa slabesc vazand cu ochii pt ca seara eram prea obosita sa mai stau sa rontai la tv sai pc.Sa vedem daca si acum va fi la fel!
Iar faptul cu dusul la psiholog chiar as face-o ,poate m-ar ajuta,dar eu locuiescin Italia si pana ma duc la doctora mea sa-mi dea programare dureaza mai ales ca eu o sa incep serviciul si nu prea o sa am timp,ma rog,e mai complicat aici cu psihologul.DAR,pentru mine rol de psiholog joaca postarile voastre si faptul ca vb deja cu cineva despre asta,faptul ca exista cineva care isi gaseste timp sa-mi citeasca ce scriu si sa-mi mai si raspunda.
Pentru asta, sper sa nu va dezamagesc si sa o tin in continuare tot asa(ca aseara ca nu m-am atins de nimic dupa cina)!!!!
Ciao si spor la slabit!!
Cum au fost zilele astea? Mai bine sau tot aceleasi episoade ?
Iness, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1703 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1186 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 412 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat