View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 26 mar 2012, 16:55:01
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alexa (Assaseya)

Ceau scumpa Assaseya,

Ma bucur ca ai ales sa-ti faci Jurnal, am vazut ca esti cu noi de o luna jumate aproape, ai ales bine sa stai cu noi si sa ne scrii ca sa iti urmezi telul.

Dienuta ti-a dat sfaturi foarte utile, eu sunt o mare fana a mancarii sanatoase si a celei gatite in casa, a alimentelor neprocesate si pline se E-uri. Ca toate slabutele de altfel.

Imi place tare mult cum areti, esti o frumoasa. Ti se citeste bunatatea in ochi. Cel mai important e sa fii motivata cand vrei sa slabesti, sa-ti pastrezi calmul, rabdarea, determinarea de la inceput, si mai ales optimismul. E foarte important. Tu de ce vrei sa slabesti? Sa te gandesti ce anume te motiveaza, sa il tii minte si la nevoie sa te readuca pe drumul cel bun. Asadar cand te vei simti tu bine in pielea ta (pentru ca asta e motivul meu de exemplu) atunci vei fi si mai frumoasa. Ce sentiment frumos, astept si eu sa ajung acolo.

Toate suntem aici sa te ajutam, cu un sfat, cu o vorba buna, cu o bataita la nevoie... pana ce te vei obisnui cu stilul de viata sanatos si echilibrat va fi provocator, dar mai apoi, te vei uita inapoi si ai sa realizezi ca ai devenit alt om. Mai sanatos, mai liber si mai frumos.

Te astept si la mine in jurnal cu mult drag
Cum te-ai gandit sa pornesti la drum? De cand? Regimul alimentar? Sportul?
Care e planul cu alte cuvinte


Te pup
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]