View Single Post
  #120 (permalink)  
Vechi 26 mar 2010, 13:40:22
dulceatza's Avatar
dulceatza dulceatza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 mar 2010
Locaţie: Kent, Anglia
Vârsta: 36
Dieta: Dieta Dukan - Croaziera
Date: 175cm, 73.3kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Dieta Daneza, nu de schimbare a metabolismului, ci de infometare

Hello girls!

I'm new here!
M-am alaturat voua deoarece sunt si eu in a 6-a zi a dietei daneze. Pana acum pot spune ca nu am avut niciun fel de problema si am slabit 4kg de la inceputul dietei. Pofta de mancare mi s-a redus foarte mult, iar apa a ajutat enorm. Multa lume m-a avertizat ca aceasta dieta nu este una tocmai sanatoasa, si pot spune ca au dreptate, dar mi-am dorit foarte mult sa am un start, deoarece am incercat cam de o jumatate de an sa nu mai mananc prajeli, paine, fast food, etc., am mancat numai carne la gratar si multe legume preparate la steamer... dar din pacate mai mult am adaugat kg decat sa dau jos.
Asadar, am avut nevoie de un program strict si de un inceput drastic in lupta cu kilogramele. As dori sa adaug faptul ca anul trecut pe vremea asta aveam 55kg, dar modul de viata mi s-a schimbat foarte mult de atunci si pana acum (m-am mutat cu prietenul meu, am terminat facultatea, ne-am logodit ..etc.).
Tinand dieta daneza m-a facut sa am un echilibru mai mare asupra orelor de masa si bineinteles asupra mancarii. Chiar se vede diferenta, si fizic si psihic. Voi continua sa mananc de exemplu seara, vita cu o salata si in cursul zile legume si salate in general dupa ce voi termina dieta, mai ales ca acum vine vara si e mult mai usor!

Succes la toate si o sa va mai tin la curent...

Va pup!

P.S. Pana acum am tinut dieta foarte strict si fara a gusta din absolut nimic altceva decat ce este indicat in meniu.
dulceatza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2307 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1790 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1016 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat