View Single Post
  #120 (permalink)  
Vechi 03 dec 2011, 10:57:39
DianaN's Avatar
DianaN DianaN este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 24 feb 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorica
Date: 165cm, 116.9kg
Mesaje: 247
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori intr-un mesaj
Implicit Re: "Academia Craciunitelor Ambitioase"

Citat:
Anterior postat de AnDrAdAxl Vezi mesajul

De ce ai mancat asa?
Buna dimineata Slabutelor,

Pai, am iesit cu sotul meu in oras "sa ne facem de cap". Am fost la mall si mi-am luat crispy de la kfc cu sos fara cartofi. Nu mi-au picat deloc bine, si mi-am luat o clatita sa imi treaca senzatia naspa. Am zis ca daca tot o fac lata hai sa imi iau si o clatita.
Seara ne-a prins in centru si sotul meu a vrut la Mac, asa ca mi-am luat si eu un sandvici in lipie, dar am luat si cartofi sa nu mai patesc ca dimineata. Si uite as am facut-o lata de tot. Ce ma bucur e ca nu am mai simtit aceiasi satisfactie ca inainte in timp ce am mancat fast-food, si nici nu mai am de gand sa mai repet experienta prea curand. Pt prima data sunt convinsa ca voi putea duce aceasta dieta pana la capat si ca nu voi abandona "lupta" pentru a ma indopa cu prostii ca pana acum.
DianaN, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat