View Single Post
  #1207 (permalink)  
Vechi 09 iun 2012, 10:56:53
madalinafrincu's Avatar
madalinafrincu madalinafrincu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iul 2011
Locaţie: padborg, Danemarca
Vârsta: 38
Dieta: No DIET
Date: 182cm, 87.4kg
Mesaje: 1.675
Aprecieri acordate: 377
Am fost apreciat(a) de 650 ori in 307 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 2)

Citat:
Anterior postat de doxy Vezi mesajul
Mi-am setat tikerul dupa ultima greutate afisata de cantar si vad ca am depasit jumatate din ce mi-am propus sa dau jos. Asta parca ma ambitioneaza. Offffffffffffffffffffffffffffffffffff!
Mada unde esti? Am nevoie de sustinere . As incepe maine cu o zi de PP dar iar am musafiri...
Mai vad ce visez la noapte...
iubita mea si eu sunt in aceeasi perioada a lunii si tocamai cand a inceput m am gandit sa ma apuc de 3 zile de pp, desi suna dezamagitor la inceput, azi sunt a treia zi de pp si am dat deja jos cateva sute de grame, mai tin si azi, si luni o sa schimb ticketul, eu cred ca de fapt scaderea e mult mai mare, dar o sa vad luni!
Si eu mai am tot 3 kg de dat jos, si precum stii am incercat sa trec la faza 3 in speranta ca voi face sport si le voi mai da jos pe parcurs, dar dupa 2 saptamani de stagnare, si fara prea mult sport am decis ca nu merge asa, ca trebuie sa scap si de astea 3 kg in croaziera! asa ca acum tin 3/3 si o sa tin pana scap de tot ce mi am propus!
eu te sustin, chiar daca ai dat o in bara cu ciresele, mai rabda putin, mai tine ca la carte 2-3 saptamani croaziera, ca e pacat sa nu reusesti pana la capat, gandeste te ca ne am apucat de cura sa scapam de toate kg, nu de jumatate din ele, mai rabda putin si gata, o sa fim acolo unde ne dorim si apoi o sa gustam de toate, dar meritam sa ne redobandim corpul inapoi! noi ne am cam vazut sacii in caruta , si ne gandim ca merge si asa, dar nu, acum e momentul sa mergem pana la capat!

si in plus.....vrei sa arate soacrata mai bine la mare?
__________________
Now or never!
madalinafrincu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
madalinafrincu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]