View Single Post
  #121 (permalink)  
Vechi 27 mai 2010, 19:13:00
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit re: Aussie_girl e...HOTARATA..va pierde kilogramele in plus...

Citat:
Anterior postat de medeeams Vezi mesajul
Buna aussie,eu nu vad nici o grasuta in pozele acelea,serios!Dupa spusele tale chiar ma asteptam sa vad una..insa surprise:arati foarte bine!!really!
Have a great day!

mede multumesc de cuvintele frumoase. imbracat se vede intr-un fel..dezbracat se vede altfel..iar eu, as vrea sa ma simt din nou bine in costum de baie.
Sunt o femeie cu forme..ma caracterizeaza stilul pulpanos, bulanos..si sunt ok cu asa ceva(dar fara exagerare!!..si eu am exagerat), nu ma atrag oasele si pielea..si sincer si eu ma minunez uneori cand vad fetele pe aici la 1.60 si 55-56 de kile ca-si doresc cu ardoare sa slabeasca la 48..sau mai jos..In mintea mea nu face sens..dar mai apoi imi spun ca..fiecaruia i se potriveste un anume numar de kilograme, un anume stil..

Eu sunt dolofana..si ma cocot mereu pe tocuri..ca sa mai alungesc cumva..una alta..

In fine..ce sa spun..se apropie luni si imi e teama ca nu o sa miste cantarul..Azi, obosita si indispusa fiind..m-am urcat pe cantar..mi-am incalcat regula (lucru nu tocmai bun) si cantarul meu s-a oprit la 67.2 apoi s-a repezit spre 67.8..
Foarte, foarte greu misca..ceea ce realizez eu ca e un lucru sanatos. Cand incercam diete disociate.., aia, aia..intr-o saptamana scadeam brusc 2 kile jumate..daaa, stiam eu ca aia era apa..dar eram fericita..desi a doua saptamana le puneam imediat la loc..tac-pac..

ioi..ce mult vorbesc cand sunt obosita..
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].