View Single Post
  #1214 (permalink)  
Vechi 05 oct 2011, 16:29:47
lonely's Avatar
lonely lonely este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Hipocalorica zic eu
Date: 170cm, 96kg
Mesaje: 3.233
Aprecieri acordate: 216
Am fost apreciat(a) de 164 ori in 81 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei foste obeze - Ionely

Citat:
Anterior postat de sandural Vezi mesajul
acum 3 sau 4 ani cand inca fumam si inca aratam bine,inainte sa raman insarcinata si sa ma marit,lucram de sezon la un magazin ca vanzatoare. sotul meu care imi era prieten pe atunci imi spunea sa ma las,insa eu nici nu aveam de gand,toata lumea imi spunea,eu le raspundeam in sictir ca sunt plamanii mei si fumez cat vreau eu si ca nu intereseaza pe nimeni cate tigari fumez.
langa magazinul la care lucram mai era unul la care lucra o fata insarcinata,nu mai stiu cate luni avea,dar avea o burta de toata frumusetea.prieten nu avea,il pierduse in momentul i care a aflat ca este insarcinata. fata aia,viitoare mama rupea tigarile in doua,fuma fetelor cred ca 3 pachete pe zi. seful ei,un om oarecare,ii pasa de sarcina ei cred ca mai mult ca ei. intr-o zi acesta i-a comfiscat tigarile. eu mai aveam ultima tigara in pachet,tin minte ca era kent 8,si a venit sa imi ceara o tigara nervoasa ca ce tupeu a avut ala sa ii ia tigarile,si fetelor,nu terminase o tigara de 5 minute. i-am dat ultima tigara si mi-am zis in sinea mea ca daca asa ajunge sa te faca o tigara sa nu iti pese de propriul copil,mai bine le dau in gura masii de tigari.alt pachet nu am mai cumparat si nu m-am ingrasat si nici nu am slabit.kilogramele mele sunt de la sarcini ca am mancat sa fac copiii sanatosi,fata a avut 3480g si baiatul 4200g iar eu ajunsesem la 96k. daca tot simti nevoia sa duci mana la gura,ia-ti o punga de cereale,fulgi de porumb sau ceva usor si rontaie in loc de tigari,pentru inceput ai putea sa amani tigara pe care vrei sa o aprinzi acum,sa zicem,cat poti tu.
MULT SUCCES,MERITA SA TE LASI!
I'm back
Ce-mi faceti voi mie ..... cum nu ma lasati sa am si eu un viciu
Am promis deja.... am sa ma las.... nu stiu cand.... astept sa mai slabesc putin si apoi am sa le las. Dar daca ma ingraaaaaaaasssss.... nu promit ca nu ma apuc la loc
lonely, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1397 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 881 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]