View Single Post
  #1216 (permalink)  
Vechi 09 aug 2010, 13:41:19
Mikayla's Avatar
Mikayla Mikayla este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 aug 2010
Locaţie: Turnu Magurele, Romania
Vârsta: 29
Dieta: ww
Date: 164cm, 93.5kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Talking Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul


Mika nu e deloc putin 4kg.Esti tinerik si e pacat sa te apuci de vreo dieta nebuneasca si sa slabesti mult intr-un timp scurt.Stiu ca ti-ai dori sa se intample asa dar incearca sa inveti din greselile noastre si sa ai rabdare.Eu am mai spus-o si o repet am tinut multe cure minune care m-au ajutat sau nu sa dau jos dar tocmai pt ca erau minune nu tinea mult si kg se intorceau ba veneau si cu ceva in plus.Tine o cura mai lunga in care sa slabesti cate putin si incearca sa te obisnuiesti cu mancatul cat mai sanatos pt ca e unicul mod de a slabi si a ramane slabutza.Altfel va fi o lupta cu morile de vant si nu vreau sa te descurajez dar eu as fi vrut ca cineva sa imi spuna cu ani in urma ca nu e bn ce fac si sa imi explice cum trebuie luata lupta asta cu kg.Daca as fi stiut tot ce stiu akm cu ani in urma akm as fi fost o slabutza,dar nu-i bai bine ca am aflat mai tarziu, akm stiu k voi ajunge unde vreau si sper din tot sufletul ca de data asta sa fie forever
Eu acum incerc niste lucruri noi.Am foarte mult timp liber si incerc sa fac cat de cat sport.Eu sunt in a 3-a zi de WW. Am inteles ca este bine sa faci sport in timp de tin acest regin.Daca se poate numi regim.
Mikayla, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2277 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]