Subiect: Jurnal Michelina
View Single Post
  #122 (permalink)  
Vechi 01 mai 2012, 09:56:54
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Nu te poti opri din drum

Doar cateva luni in care nu m-am gandit ce mananc, nu am mai gasit timp pentru miscare si uitandu-ma in oglinda nu-mi place ce vad. Celulita cat vezi cu ochii - parca mai multa ca niciodata, burta mare parca as fi gravida, bratele cu pielea atarnand. Si ma ingrozesc ca poate nu mai e cale inapoi. Dai vina pe varsta, pe programul incarcat, pe stresul de la munca.
Am hotarat ca de luni imi schimb iar viata. Stiu ce am de facut - dar e tare greu. Ar trebui sa las cafeaua si tigara, sa fac miscare si sa mananc rational. Si sa dorm mai mult si la ore mai de bun simt ( de preferinta inainte de miezul noptii.
Am inceput cu ce imi vine mie mai usor - mancatul si miscarea. Am redus cafeaua la 2 pe zi in loc de fara numar, am redus tigarile - la 10 de la un pachet pe zi. Si am inceput sa beau apa - nu stiu cum se face ca uiti mereu un lucru atat de simplu - sa bei apa. Am eliminat painea, dulciurile, cartofii si orezul pentru moment din alimentatie - si am sa fac asta pentru urmatoarele 4 saptamani.
Doua mese proteice si una glucidica plus 2 gustari - fructe pe zi.
Ieri am reusit sa ma dau cu gel anticelulitic si sa-mi fac putin masaj si dimineata si seara. Chiar si azi am reusit de dimineata acest lucru.

Ieri am reusit sa fac 8 min abdomen si 8 min picioare exercitiile de pe youtube iar azi am reusit 8 min stretching - cam aveam febra msuculara dupa ziua de ieri ( si 16 min de miscare!!! ), 8 min abdomen, 8 min posterior, 8 min brate. Maine voi face programul complet - 8 min stretching, 8 - abdomen, 8 - posterior, 8 picioare si 8 brate.
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Michelina; 01 mai 2012 at 10:00:11.