View Single Post
  #122 (permalink)  
Vechi 02 oct 2011, 17:24:28
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mutulica...Cristina - o viitoare slabuta

Citat:
Anterior postat de iuanutza Vezi mesajul
ciao, eu cand ziceam de 2 gustari, ma refeream per general, nu doar in ziua aia ca am citit ca ai fost ocupata...ca le-am citit pe toate meniurile si nu cred ca am vazut 2 gustari pana la pranz, decat una...de aia ziceam...eu am o problema, poate ma lamuresti tu...eu azi sunt la carbo...mi-am facut niste spaghete cu sos de rosii si legume...dar tare cred ca am mancat cam multe spaghete, adica daca le iei nefierte au fost vreo 150 g cam asa, dar se umfla si mi-o umplut o farfurie din aia cu fund...am vazut si la fete in retete care si-au facut spaghete, ca aveau farfuria super plina de spaghete...oare sa fie ok?
p.s.o duminica superba iti doresc si eu tie!
daca sincer azi deabea am putum minca niste struguri la dejun si la la gustare am mincat aproape un mar...nici nu lam mincat pe tot cu nu am putut....vream sa maninc mincare. Si la prinz am mincat destul de bine, da seara iar nu a mers mincarea, am mincat niste carnita cu rosii marinate cu de-a sila,in schimb am baut un 3in1...sper ca nu-i nimic am vazut ca fetele beau.
Pai tu calculeaza pastele crude ca ele se ufla cu apa dar ramin aceleasi calorii, si eu am patit asa cu pastele ca s-a primit o farfurie plina si am mincat-o toata ca nu m-am putut opri asa ca altadata o sa fac mai putina ca sa nu mai maninc asa mult, cred ca nu-i nimic ca miine esti la vitamine si o sa papi mult mai putin caloric vorbind. Seara ce papi bun ca tot esti la carbo???
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]