View Single Post
  #124 (permalink)  
Vechi 29 iul 2019, 12:53:45
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal_Mika. Here we go again

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul


Heiii! Multumesc pentru incurajari..Nu e usor, uneori e f greu, caci om sunt dar altii au slabit mult mai multe kg, asa ca daca ei au putut, trebuie sa pot si eu. Trebuie sa profit de faptul ca sunt inca tanara, sanatoasa si in putere...




Buna, Laura. Stiu ca ma citesti si ma sustii, chiar daca nu scrii mereu si ...habar nu ai cat conteaza pentru mine..chiar si chestia asta Nu cred ca este zi acum in care sa nu intru macar 5 minute aici pe forum. Si eu citesc si urmaresc evolutia altor fete. Uneori ma rezum doar la asta, alteori scriu. Dar sunt alaturi de fiecare dintre ele chiar daca nu ne cunoastem, chiar daca nu am schimbat un cuvant cu unele . Pentru ca stiu cat de dura este aceasta lupta cu kg. Pentru ca din pacate te ingrasi mai repede decat slabesti..si pentru ca aceasta lupta se poarta la toate nivelurile...mental, fizic, sufleteste...
Te inteleg ca esti obosita, ca nu mai ai rabdare...Doamne, habar nu ai cat te inteleg! Doar ca...trebuie sa nu abandonezi. Daaar, ia o pauza, bucura te de tot ce faci si ce ai...si uita putin de "trebuie sa slabesc". Intr adevar, chiar nu ai multe kg de pierdut. Da ti timp..da ti un reset...si fii sigura, ca vei simti acel moment cand esti pregatita sa preiei din nou haturile si slabesti acele cateva kg care te deranjeaza...

Si wooow, ce slabuta erai si ce picioare frumoasa..dar nu te agata de asta...S ar putea sa nu mai ajungi niciodata asa, dar asta nu inseamna ca daca ai alte forme, rotunjimi si cateva kg in plus, gata ,nu esti la fel de frumoasa.

Uite, o sa atasez doua poze din perioada in care am fost cea mai slaba, asta dupa ce m am dezvoltat ca domnisoara. Bai, n aveam picioarele pe care le voiam, dar jur ca eram "buna rau"..Si cand ma gandesc ca ma vedeam grasa pe atunci. Adica eram complexata
rau de tot. Acum, zi si tu, eram normala?!? Dar uite asa, iti setezi niste standarde, uitand ca frumusetea de fapt nu se incadreaza in standarde.

Capul sus Laura!! Ai toata sustinerea aici in comunitate..Fii rabdatoare cu tine si o sa vezi, ca usor, usor..vei ajunge unde/cum iti doresti!!




Multumesc, Lidiuta...Urmatoarea poza la sfarsitul lui august, cred. Sa vedem fum o sa stau la capitolul kg si cm...daca nu, peste alte doua luni. Oi vedea!

Spor si tie la gasit motivatie...si spor la slabit!
Doamne Mika... referitor la poze, zici ca sunt eu tot!!!! Noi 2 avem aceeasi forma, incredibil. Asa aram si eu cand am fost slaba de vreo 58kg. Si tot grasa ma vedeam, la fel ca tine. De ce? Din cauza coapselor bine inteles. Off viata!! Hai ca cine stie, poate reusim sa mai aratam asa Mika! Sa nu ne lasam!! Imi doresc sa ajung iar asa si sa ma plang iar ca sunt grasa, hahaha Abia astept!!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]