Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #1244 (permalink)  
Vechi 11 apr 2012, 21:02:19
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul

Buna dimiiii!!!

Uite ce vreme frumoasa e afaraaaa!! Hai pe baricade, sa-i dam tare sa terminam odata curatenia asta (acum imi zic mie, da? ). Pun pariu ca tu esti mai harnicutza si la tine deja gata.

Da honey, ai dreptate, am inceput in aceeasi zi A naibii coincidenta
Eu am facut si sport mai intens, probabil ca de asta am avansul asta, dar avand in vedere problemutzele tale nici nu e indicat sa faci sport intens.
Dar sunt sigura ca de acum ai sa ai tu un avans mai mare La mine ultimile kilograme se vor duce cel mai greu, stiu asta si incerc sa dau mai tare cu sportul, desi uneori mi se pare asa de greu, mai ales ca am activitate in timpul zilei si cand ma apuc seara de sport mi se par asa grele picioarele!

Am si niste zile mai aiurea ca mi-e foame tot timpul, incerc sa ma abtin, sa beau multa apa. Stiu ca e din cauza ca sunt in concediu. Cand eram la munca aveam program fix de mancat si nu aveam acces la mancare, dar asa acasa vad toate chestiile in frigider, in dulapuri si imi tot vine sa mananc.. Dar rezist cu stoicism.. Aaaa am mancat ieri o bucata mica de tot de paine cu 5 grame de Nutella d anu mai zi la nimeni

Spor la treburi azi draga mea! Luv ya honey!
Ceau Claudel mic si harnicut... am ras de la prima fraza deja: da, exact, la ora 9 jumatate dimineata eu sa fi terminat Doar de azi am inceput, pierduta de mine
La tine cum a mers? Eu trebuia sa termin azi... finalizare conceptuala Ca mai am... si pe maine... nu cumva sa ma apuc de mancare ca na... ar fi prea putin pentru Ralucelul gospodar Ai citit ca am umblat pe sub pat in prima parte a zilei? Uff... pai maine nu mai imi vad capul!!! Mai am jumate de casa de curatat si si de mancare... si si de mers pana in oras pentru floricele... vaaai si si balconul, o daaa.... trag chef maine.... Shoot me now (impusca-ma acum) Tu ai terminat?


Da, coincidenta divina O da da, sigur e de asta... pai cand faceam cu Billy se vedea si pe mine si la cantar Ce avans mai mare? Traiasca Nutella Si cu Sf. Pasti... va fi prima saptamana in care voi stagna, presimt deja.
A... pai la mine ultimele kg se evapora efectiv!!!Doar si la mine se duc greu tu scumpa... iti dai seama... voi da si eu de imediat. Cred ca sunt mai obosita acum... tot fac aici haz de necaz.

Te pup scumpa... nu am ochelarii la mine si nu vad... ai scris ceva acolo micut?
O serata minunata iepuras
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]