Subiect: ChaLean Extreme
View Single Post
  #125 (permalink)  
Vechi 14 mar 2013, 17:03:19
ieucumine's Avatar
ieucumine ieucumine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: mancat sanatos! fara mancat compulsiv
Date: 173cm, 61kg
Mesaje: 635
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 97 mesaje
Implicit Re: ChaLean Extreme

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Eu am o saltea de Yoga Domyos de la Decathlon, roz, pe care am dat 69 de lei. Au si pe gri sau verde, pe mine ma tenta pe gri, dar nu am gasit in magazin decat roz si verde, iar verdele e cam urat. O gasesti pe site-ul lor. Are cam 170 cm lungime si vreo 50 latime, cert e ca eu cu mainile pe langa corp incap pe ea fara sa ating covorul. Gasesti si la 119 lei, mai groasa, dar pt mine asta e ft buna, eu am si covor sub ea.

Daca vrei sa-ti mai iei ceva, iti recomand Fit Bandul de rezistenta mica, trebuie sa topai cu el, e 28 de lei siiii... tot roz. Eu imi luasem initial verde, de rezistenta medie, asa parea bun pt ex statice, dar mi-am dat seama ca nu pot sa topai cu ea sau nu ma pot echilibra cu ganterele si piciorul ridicat si Fit Bandul, asa ca luni mi-am luat unul de rezistenta mica.
Eu am saltea tot roz, dar din acea subtire. Am rugat-o pe o prietena sa-mi ia si nici nu ma gandeam ca nu o sa-mi cumpere una albastra sau neagra si asa m-am trezit cu una roz. Banda elastica am albastra. Tot asa am rugat un coleg sa-mi cumpere. Si ma intreba la telefon de care vrei "Roz, verde sau albastra?". Si am zis sa nu-mi ia roz, verdele ala e prea tipator, sa fie totusi una albastra. Si m-am trezit cu o banda care se intinde cel mai greu, dar nu-i bai, reusesc sa fac cu ea
__________________
Jurnal





I'm not fat! I'm just big-boned!
She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.
ieucumine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1611 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat