View Single Post
  #126 (permalink)  
Vechi 27 iun 2018, 10:24:39
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Jurnal 2018 Michelina

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
Michelina, ia-o ca o parere, e decizia ta ce faci. Cred ca ar trebui sa incepi cu 8/16, 3 mese pe zi fara ciuguleli intre, minim o săptămână , si abia cand te-ai adaptat sa treci la 5:2. Sau invers, 5:2 si dupa doua saptamani sa incepi 16:8. Sa iti fortezi prea mult limitele e o cale cu 99% sanse de esec. Pt sciatica poti cauta pe youtube si gasesti cu siguranță, eu stiu ca am facut in plina criza si m-a ajutat. Orice ai decide eu iti tin pumnii si te astept sa ne povestesti cum iti merge!
Cu sciatica - am tot facut yoga pentru sciatica iar aseara in disperare de cauza am gasit un filmulet de 3 min cu 2 exercitii care contrazic toate stretchingurile de la yoga - le-am facut si pe alea. Aseara parca s-a calmat durerea si azi parca imi e mai bine. Dar tot vreau sa merg la doctor sa vada cauza durerii - sper sa fie doar o inflamatie si nu vreo hernie de disc. Sper sincer ca se datoreaza statului excesiv pe scaun combinat cu ridicarile de obiecte grele pe care le-am facut lately ( incarcare camioane),

Cu slabitul - sincer sunt disperata - am renuntat complet la zahar de 2 saptamani - nici un rezultat, am renuntat si la cereale de vinerea trecuta - nimic, mananc 3 mese pe zi fara ciuguleli de multa vreme.
Ce e drept e ca si abandanez repede - o saptamana-doua si daca nu vad rezultate ma apuc de altceva.
Asa ca dupa ce am citit mesajul tau despre posturi m-am gandit ca ai dreptate - un post total e mereu util. Asa ca azi - post lichid ( adica apa, ceai, cafea)
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Michelina:
butterfly30 (27 iun 2018)