View Single Post
  #126 (permalink)  
Vechi 22 aug 2010, 18:14:42
lovemyself's Avatar
lovemyself lovemyself este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Personalizata
Date: 160cm, 58kg
Mesaje: 1.078
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: In cautarea corpului visat - Jurnal bathsheba

Citat:
Anterior postat de bathsheba20 Vezi mesajul
Multumesc,multumesc
o sa o tin tot inainte..a inceput deja sa-mi placa...vreau sa-mi ating telul de data asta..nu conteaza cat dureaza...nu mai sunt pe principiul:vreau sa dau jos 20 kg intr-o luna..deja mi se par absurde afirmatiile de genul(spuse de mine cel putin).si eu iti multumesc pentru sfaturi si sutinere,sincer..chiar ma ajuta..si chiar incerc sa-ti ascult sfaturile..si pe ale celorlalte fete,evident.
pupici
Bravo pentru atitudine

Asa te vreau..cum spuneam si eu la mine in jurnal..si eu am aceasta tendinta de a vrea lucrurile cat mai repede sa se intample..dar nu e bine..trebuie sa avem..mie mi-a trebuit cam un an sa ajung la pragul de 60 kg..bine primele 7-8 kg mai repede..si apoi asa in timp..asa ca cel putin un an o sa imi trebuiasca sa ajung iar de unde am plecat.

Mai ales ca acum merge mai greu treaba..cand iti innebunesti organismul cu fel si fel de diete..cam asta se intampla..dar lasa ca o scot eu la capat

Cu draga inima ti le ofer..mai ales cand vezi o persoana atata de determinata ca tine si care chiar vrea sa schimbe ceva.

Keep up the good work
__________________
Nemancat noaptea II -Alexandra-
lovemyself, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1400 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]