Subiect: Jurnal roxyyc
View Single Post
  #126 (permalink)  
Vechi 13 apr 2011, 12:57:50
roxyyc's Avatar
roxyyc roxyyc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 1.843
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal roxyyc

Citat:
Anterior postat de Annays Vezi mesajul
Draga roxxyc,
bravo de o mie de ori! Ai toate motivele sa fii mandra, esti o mamica frumoasa si zvelta! Si eu am fost grasuta in liceu, bine, pana in 60 de kg, dar sentimentul acela ca nu se poate si altfel, il cunosc bine! Si acum, dupa ce am luat iar in greutate, am sentimentul ca trebie sa imi cer scuze de la toti cu care ma vad, pt ca sunt iarasi grasa! dar tu esti un exemplu frumos, ca orice e posibil, daca iti pui vointa la lucru!
Felicitari!
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase.. daca te uiti putin la pozele mele (albumul mai slaba mai grasa) o sa vezi cam cu ce am avut de furca... mai ales cu kg acumulate in timpul sarcinii... dar sunt fericita ca le-am dat jos in mod sanatos, chiar daca a durat ceva mai mult... ideea este ca daca slabesti repede, kg se intorc la fel de repede si uneori chiar in numar dublu in momentul cand revii la alimentatia normala (si asta ti-o spun din proprie experienta) .. in plus de asta si pielea are de suferit deoarec o scadere rapida in greutate duce la aparitia vergeturilor, la lasarea pielii si la alte efecte urate ... de aceea eu personal nu sustin dietele drastice ci alimentatia echilibrata... stii vorba aia MANANCI CA SA TRAIESTI NU TRAIESTI CA SA MANANCI... fiecare aliment are proprietatile lui... de aceea e bine sa ii dai organismului cate putin din toate....
roxyyc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 933 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]