View Single Post
  #12653 (permalink)  
Vechi 24 oct 2012, 10:10:35
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de anabv Vezi mesajul
Draga mea sa ai grija sa nu te imbolnavesti cu stomacul. trebuie sa mananci consistent la pranz ca seara sa mananci mai putin si sa nu-ti fie foame. Acum mai depinde si la ce ora dormi. daca dormi la 12 atunci merge si la 7 ultima masa, parerea mea. Nu m-am uitat ce mananci dar pe mine migdalele 4, 5 sau cateva alune, adica vreo 5,6, ma ajuta sa nu-mi fie foame.
Sa stii ca mancarea gatita e cea mai buna. Daca treci pe la mine ai sa aflii dc
Stiu ca mai apar tentatii. Important e sa fie tot mai putine. Si eu mai scap. Nu vreau sa-ti spun ce am mancat acum 2 zile ca sa nu-ti fie pofta. Cert e ca mi-am facut pofta si nu fac un obicei din asta. Si cand spui ca vrei sa te abtii si ai asta in cap scapi tot mai des pentru ca asa e legea umana sau cum sa o numesc. Eu am invatat la folclor. mereu cand apare interdictia, apare si incalcarea interdictiei. De cand cu dieta asta am senzatia ca si parul meu doreste alt fel de sampon. Am senzatia ca sunt gravida. pai atunci ai pofte. nu?
ca sa scap de ele ma gandesc ca am voie orice. Daca mi-e pofta gust putin si o data pe saptamana, doar daca e necesar, mananc sa zicem pizza. dar nu exgerez acolo 2 felii si imi socotesc la calorii. In felul asta am voie orice si nu mai reprezinta tentatie. Adica daca am voie lasa ca am timp sa mananc alta data. Pe cand daca zic ,,n-am voie" gata se declanseaza click-ul si cand sunt stresata sau obosita voi zice usor ,,da-l incolo de regim azi ca mi-e pofta" si scap cum ai scapat tu la paine.
si hai sa traim in ziua de azi. bravo ca gatesti. e sanatos.
te pup.
ana
Buna, Ana!
EU mereu gatescNu e prima data!Mereu am gatit in casa, dar in ultimele doua zile nu am avut cand sa gatesc, ziua am dormit, noaptea eram la munca. Dar de gatit gatesc si imi place mancarea gatita, imi si place sa gatesc,nu as da-o pe mancare semipreparata sau pe alte porcarii.

Da, calc stramb, mai calc stramb, dar degeaba imi fac acum procese de constiinta.
Dar si eu sunt ca si tine, daca spun : nu , aia nu mananc ca nu e voie (cand mi-e pofta), tocmai de-aia parca nu rezist, sunt tentata si imediat calc stramb. Alatadata nu eram asa, rezistam fara probleme.Dar eu cred ca oboseala are mare parte din vina.Si eu, bineinteles, ca nu sunt copil sa nu pot sa ma abtin,dar oboseala e in floareChiar acum cateva zile mi-e pofta de x aliment si mi-am impus sa nu il mananc, ca vreau zi conforma, etc. Ce crezi?Am rezistat?Halal!

Cu somnul stau prost. Cand dorm acasa, ma culc destul de tarziu, dar ultima masa e pe la 6, la doua ore dupa sport, cam asa. Iar cand nu dorm acasa, e alta problema: nu dorm deloc ca sunt la munci
Povestea cu cina de ieri e alta, e vb ca am mancat porcarii si m-am privat de o cina consistenta pt c amancasem destul de mult pana la ora respectiva. Dar de obicei am o alimentatie si mese fixe
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]