Subiect: Jurnal polyana
View Single Post
  #127 (permalink)  
Vechi 19 sep 2010, 18:26:25
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Jurnal polyana

Citat:
Anterior postat de polyana Vezi mesajul
Deci, incerc sa-mi fac o sinteza la toata dieta mea de cand sunt inscrisa.
M-am inscris pe site in luna mai, dupa cum se si vede, si am inceput prin a-mi numara caloriile. Rezultatele nu s-au lasat asteptate, intr-o luna am slabit 3 kg, dupa inca 3 saptamani inca 1 kg. Frumoase rezultate de inceput. A urmat o perioada de vre-o 2 saptamani in care am mancat necontrolat acumuland 2 kg, a urmat o perioada de vacanta de 2 sapt in care chiar nu m-am abtinut de la nimic(intr-o mare parte contribuie si regimul pe care-l tin), drept urmare mai m-am procopsit cu vre-o 2kile.
Deci in total, la sfarsitul lui iulie aveam din nou aproape greutatea initiala68, si pana la sfarsitul lui august, tot cu numaratul caloriilor am coborat pana la 63.8.
La indrumarea unor slabute am cercetat mai indeaproape dieta Montignc desi imi spuneam ca eu nu-s facuta pentru o anumita dieta, tinand cont si de regimul pe care il am. Mi-am dat seama ca de fapt aceasta dieta este mai mult un mod sanatos de a combina alimentele atat la o masa cat si pe zile.
Inceputul e promitator, desi la trecerea de la numarat calorii la Monti(01.09.10) am crescut 500gr in prima sapt, in a doua am coborat din nou, cu toate abaterile mele de incepator. Cred ca e un stil de viata pe care-l poti adopta toata viata, nu chiar cu toate restrictiile pe care le are.
O sa va tin la curent cu tot ce se va mai intampla
Foarte frumos ai scris Poly,si cu siguranta vei reusi
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]