View Single Post
  #128 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 11:43:09
danapop's Avatar
danapop danapop este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 feb 2011
Locaţie: tg mures, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Dieta personalizata dupa principii Monti
Date: 165cm, 79kg
Mesaje: 98
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (I)

Citat:
Anterior postat de mihaela75 Vezi mesajul
Buna dimineata, dragi slabute!
N-am mai intrat din lipsa de timp, am doua fasnete care nu prea ma lasa .
Sa va spun despre mine. Sunt dupa 2 nasteri si fara uter, in urma ultimei operatii de cezariana. Mi-au spus doctorii ca asta nu va influenta greutatea mea, dar taaare as vrea sa pun pe seama asta kilogramele in plus. Sunt disperata pentru ca pana a ramane gravida, am cantarit 56-max.60 kg, si acum, cu surplusul asta, parca nu mai am nici o vlaga in mine. Din cauza ca stau acasa de aproape 4 ani, nici nu m-a interesat sa intru in hainele cu care mergem la serviciu. Dar sfarsitul concediului se apropie, si nu-mi permit sa-mi schimb garderoba, asa ca vreau sa fac ceva pentru mine. Insa mi-e greu pentru ca nu am pe nimeni care sa ma traga de maneca atunci cand "sar calul". Am sa incerc sa-mi stabilesc meniurile zilnic si sa reduc din calorii. Fetelor, cum fac (in cazul in care voi slabi), sa apara, ca la voi, gramele si kilogramele pierdute? Va multumesc.
Bine ai venit si succes cu tot ceea ce ti-ai propus! Pentru a modifica ticker-ul, dai click pe el, apoi Modifica, Setare valori si gata.
danapop, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 923 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]