View Single Post
  #1281 (permalink)  
Vechi 28 apr 2011, 11:05:58
roxxialexx's Avatar
roxxialexx roxxialexx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Hipocalorica personalizata cu principii Rina's 90
Date: 160cm, 65kg
Mesaje: 4.716
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj VI)

Citat:
Anterior postat de Paranesia Vezi mesajul
Buna fetelor,

Imi fac si eu o introducere pe scurt. Am 21 de ani...nu am avut probleme cu greutatea pana acum 2 ani. Am luat niste anticonceptionale si am ajuns din toamna 2008 pana in iarna 2009-2010 de la 47kg la 57. De atunci am tot tinut cure de slabire - hipocalorica, south beach...am scazut pana pe la 52-53...si am ajuns acum la 58. Endocrinologic nu par sa am vreo problema, ma stradui sa fac sport (merg pe bicicleta aproape in fiecare zi...merg la zumba de 2 ori pe saptamana, am facut si calanetics, pilates...de toate)...acum am reinceput cu sportul de vreo 3 saptamani..inca nu se vede altceva decat o atenuare usoara a celulitei...si...de azi intru si eu in gasca rinistelor. Nu pot decat sa sper ca va fi bine de data asta si ca kilogramele nu vor reveni.
Intrebare...fructele se mananca doar pana la ora 12?sau si pe parcursul zilei? dar legumele?

Multumesc anticipat!
Buna si bine ai venit! Ma iau si eu cu tine de mana in privinta contraceptivelor, insa sa stii ca nu ele efectiv te ingrasa, ele doar stimuleaza apetitul si mananci mai mult. De asemenea, te sfatuiesc sa-ti faci niste analize si sa vezi daca pastilele luate chiar se potrivesc corpului tau (in cazul in care nu ai facut asa ceva)..
Cat despre fructe, ele se papa la micul dejun in fiecare zi, si din 2 in 2 ore pana in pranz (cu 2 ore inainte sa papi pranzul nu mai ai voie fructe, ele trebuie sa se digere pana ingerezi pranzul ca apoi fermenteaza in stomac, se amesteca cu altele si nu e bine). Ele sunt permise si dupa pranz doar in ziua de vitamine. Legume ai voie ca garnitura in orice zi, deci la proteine, amidon si carbo, dar sa nu fie vreo leguma incadrata la amidon (deci nu ai voie carne de pui la gratar cu cartofi, care intra la amidon, ai voie salate de orice fel - rosii, castraveti, ceapa, dovlecel, morcov, varza, in general, orice leguminoasa daca ti plac date prin razatoare, andive)
roxxialexx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2018 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1244 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de roxxialexx; 28 apr 2011 at 11:15:17.