![Vechi](images/crastel/statusicon/post_old.gif)
28 feb 2013, 17:46:20
|
![rozica1965's Avatar](customavatars/avatar14100_13.gif) |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa expert
|
Merite:
|
Data înregistrării: 30 aug 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 58
Dieta: gastric sleeve
Date: 154cm, 77kg
Mesaje: 68.156
Aprecieri acordate: 47.414
Am fost apreciat(a) de 45.907 ori in 24.999 mesaje
|
|
Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XIII)
Citat:
Anterior postat de margutza
Da, si eu vreau sa o fac . Rozi cand vii acasa ne dai si noua reteta mai amanuntita, te rugam !!!!!!!!!
|
Ok.....v-o scriu cum am facut-o eu,caci am vrut sa fie hipocalorica!![winking](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/3.gif)
La o oala de 3 l am pus la fiert doua cepe(trebuia si un morcov,dar fiert are ig mare ) intregi. Cand a fiert ceapa,se scoate din ciorba. Am pus cam 3/4 de kg de ciuperci,taiate joullien,sa fiarba. La final,intr-un castron,am amestecat 3 linguri smantana 12% ,un iaurt 0,5% de 400 g si un galbenus. Se lasa ciorba sa se raceasca si apoi se toarna amestecul,mestecand mereu cu telul. Se acreste cu otet,se sareaza....vegeta....Se pune iar pe foc si se mesteca mereu pana da in clocot.
PS.......cui ii place,poate pune se 2-3 catei de usturoi.....mie nu imi place cu usturoiul,deci nu am
pus! Pofta buna!!!!!!
__________________
|