View Single Post
  #1293 (permalink)  
Vechi 09 mai 2011, 12:29:51
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 1)

Ma bag si eu in seama pa la voi, desi Dukan chiar n-am tinut niciodata...

Ioana, nici in keto nu poate manca oricine orice smantana. In sensul ca nu e permisa decat smantana fermentata (deci nu cea de frisca), numai variantele fermentate natural astfel incat lactoza sa fie descompusa (lactoza "omoara" cetoza). Unii recomanda chiar sa tii smantana inca 12 ore la temperatura camerei pentru fermentare completa (antrenoarea mea, de exemplu, care e "expert" in keto, recomanda sa faci chestia asta) Si sunt persoane care nu intra in cetoza si pace cu lactate. Lactatele in keto sunt problematice.

Dar, din cate am citit despre Dukan (poate am citit prost), nu prea are legatura cu dieta ketogenica, pentru ca e o dieta hiperproteica (keto este "high fat very low carb", proteinele sunt tinute intre 1-1,5 g /kilocorp)
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]