View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 03 mar 2010, 11:01:02
kiki26's Avatar
kiki26 kiki26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2010
Locaţie: onesti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Dukan-Consolidare
Date: 170cm, 59.1kg
Mesaje: 571
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: O luna fara dulciuri!!!

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Si sa va povestesc si prima mea zi fara dulciuri. De fapt o sa va povestesc in fiecare zi cam prin ce am trecut. Ieri am mancat 5 fructe, in conditii in care erau zile cand nu puneam un fruct in gura, poate chiar saptamani. 2 mere, 2 banane (am exagerat) si o portocala e bilantul pt ziua de ieri. A fost destul de greu, pt ca ma gandeam la un pahar de cola sau la ciocolata pe care o mai aveam deschisa. I-am pasat-o lui tata, ca sa scap de ea. Mi-a fost mai foame toata ziua si am avut ceva pofte, dar m-am pus in pat si am incercat sa uit de ele. La un moment dat mi-a venit sa ma duc in Real si sa imi iau ceva dulce, dar am renuntat.
daca stau bine sa ma gandesc si eu am avut o zi fara dulciuri...am mancat doar o prajiturica de orez care avea nitica ciocolata alba sau ma rog ceva ce seamana cu ciocolata.. se pune?
kiki26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1734 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1218 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]