View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 19 sep 2012, 15:47:54
iulicris88's Avatar
iulicris88 iulicris88 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 sep 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 35
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 60kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Branza de la tarani

Nu am inteles daca te referi la cas sau la branza normala.
Pentru prepararea branzei clasice de vaca nu se foloseste cheag. Pur si simplu se lasa laptele la prins, se ia (sau nu) smantana de desupra si se pune pe foc. Cat de tare e depinde de timpul cat este lasata pe foc si de cat de mult este lasata la stors. Daca ti se pare prea moale poti sa o pui intr-un tifon si sa i mai lasi un pic agatata de ceva sa se mai scurga zerul. Sau sa ii ceri branza mai scoapta.
In schim cas-ul depinde si de calitatea si cantitatea cheagului si de cat e lasata la stors.
PS: e normal sa se ingalbeneasca, se usuca stratul de deasupra.
iulicris88, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2002 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1485 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 969 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat