View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 15 mar 2010, 22:49:37
black's Avatar
black black este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 nov 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 89kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Conversations With The Fat Girl

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul
Prima zi trece cel mai greu. Si ai sa vezi cat de repede te vei obisnui cu "noua viata". Am tinut neaparat sa iti raspund pentru ca avem o problema in comun - prietenii slabi. E destul de neplacut sa iesi cu ceilalti si sa nu mananci, sa te uiti in gura lor si sa suferi. Mai ales ca vor observa schimbarea si va urma interogatoriul "cum de nu mananci?". Pentru mine cel mai simplu a fost sa nu vorbesc despre regim cu cei din viata mea, pentru ca nici nu il mai vad ca un regim. Pur si simplu mananc ce e sanatos, indiferent de ocazie. Sunt sigura ca oriunde ati iesi, vei gasi si o alternativa sanatoasa. Sa nu stai fara sa mananci nimic, chinul va fi insuportabil. Fiecare persoana din anturaj trebuie sa iti respecte decizia, nu ai de ce sa nu te mai vezi cu ei. In fond, tu iesi in castig. Tu mananci sanatos, tu te asiguri ca nu vei avea probleme de sanatate. Iti urez succes mult, sa ramai puternica si sa nu te lasi descurajata. Absolut orice vrei sa faci se poate face. Orice.
Sa stii ca asa e!!! Ieri a fost mult mai greu. Mi-era mai foame, de fapt nu neaparat foame insa ma tot gandeam la ce as manca. Oricum azi deja a inceput saptamana, mai multe activitati, a trecut timpul super repede.

In legatura cu masa cu prietenii exact aceasta atitudine am adoptat si eu. Azi cand am iesit cu ei la masa i-am informat ca eu am de gand sa.mi schimb stilul de alimentatie. Asa ca la revedere Kfc aproape zilnic si toate fast food.urile.(cel putin pentru mine, ei pot face ce vor in continuare insa eu ma lipsesc ) .. Oricum cum spuneai si tu, "regimul" este de fapt un stil de viata. I-am rugat sa nu faca un mare caz din asta si sa-mi respecte decizia.
black, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2203 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1686 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 654 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]