View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 16 dec 2012, 19:24:29
IoanaM13's Avatar
IoanaM13 IoanaM13 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 11 aug 2012
Locaţie: Iași, Romania
Dieta: Hipocalorică personalizată
Date: 170cm, 63kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Ortorexico-bulimică aş zice

Michelina, Coco23 aveţi mare dreptate.. În zilele în care am mâncat mult, cu toate că am ales din alimentele mai sănătoase, tot am poftit la cele pe care mi le interzic de obicei. Acum e chestia să şi aplic pas cu pas.
Soia consum, chiar îmi place.
Am deprins obiceiul de a consuma multe lactate odată cu regimul Dukan, şi tot îmi spun că mă voi dezobişnui..şi nu mai reuşesc.
Printre alimentele din meniurile mele, mai sunt pe ici, pe colo şi preparate calde, însă nu am găsit exact ce voiam în meniurile de aici (pentru că tind să fac şi unele combinaţii după cum îmi vine), aşa că am trecut doar, simplu, alimentele.
Îmi plac la nebunie nucile, seminţele, etc, însă din cauza unor probleme ale sistemului digestiv, mi s-au interzis destule, inclusiv fructele oleaginoase..


IoanaM13, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1386 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat