View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 08 feb 2013, 07:00:55
mariablue's Avatar
mariablue mariablue este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 oct 2009
Locaţie: București, Romania
Dieta: alimentație sănătoasă
Date: 165cm, 120kg
Mesaje: 95
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal andreeansd

Buna Andreea!! Ce bine imi pare ca dau de tine
Eu sunt Maria, am 21 de ani si de aproape 4 ani incerc sa slabesc.
Am avut in 2011 o incercare reusita in luna martie, cand am slabit 8 kg in mai putin de o luna. Bine, probabil ca a fost mai mult apa si acel boom provocat metabolismului care era obisnuit sa fie intoxicat cu mancare nesanatoasa si muuuulta cola. Apoi, la fel ca si tine..am avut un blank. Nu stiu ce s-a intamplat dar n-am mai continuat, am cazut iar in ispita kilogramelor. Am mai avut tentative dar nimeni nu a fost alaturi de mine, nu am avut cu cine vorbi, sa stii ca daca intri aici pe forum si ai macar o persoana cu care sa povestesti ce ai mancat si ce ai facut peste zi sau ce planuiesti, te ajuta enorm. Gasisem o fata care avea un bebe si voia sa slabeasca, dar a disparut, probabil si-a luat serviciu, s-a ocupat de bebe. In fine.
Asa ca atunci cand am gasit jurnalul tau (eram in cautare de persoane apropiate de varsta si kilogramele mele cu care sa "pornesc la drum") parca m-am umplut de bucurie si pofta de a reincerca sa slabesc. Ce zici daca ne tinem impreuna de treaba? Am citit ca tu deja te-ai apucat si ai avut ceva rezultate. Cred ca amandoua avem nevoie de cineva sa ne impinga de la spate. Eu sunt aici
mariablue, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2294 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1261 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]