View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 29 iun 2011, 11:32:53
1905's Avatar
1905 1905 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iul 2010
Locaţie: Gernika, Spania
Date: 166cm, 52kg
Mesaje: 37
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Voi slabi daca mananc asa - 500 kcal/zi?

Daca vei continua cu 500kcal/zi, probail in maxim 3 luni te vei interna, vei avea probleme cu stomacul, iti vei deregla ciclul, vei avea dureri de cap, te vei simti vesnic obosita...apoi incet incet vei "cadea" in partea anorexiei, pt k deja te limitezi f mult daca vrei sa mananci numai 500calorii pe zi (in conditiile i n care o masa ar trebui sa aiba aprox. 400calorii). Buuun, ce va urma? Iti va fi foarte frica sa mananci normal, pt ca deja te vei obisnui sa mananci f putin si vei avea senzatia ca mananci mult prea mult. Apoi, anorexica fiind, vei avea probleme de fertilitate, vei avea probleme in ceea ce priveste relatiile sexuale, pentru ca libidoul in va scadea dramatic, pe langa toate celelalte probleme de sanatate enumerate mai sus, care vor persista si se vor agrava.

Asa ca, din moment ce kilogramele le-ai pus pe tine de-a lungul timpului, logic este sa fii constienta ca slabirea necesita timp.
Crede-ma, daca pornesti cu diete-minune, nu-ti vei face decat rau...probabil fetele de aici care au avut probleme in urma acestor diete iti vor da mai multe detalii.

Rabdare, vointa si gata...ia sa vezi ce repede vei slabi, dar sanatos. Asta numai daca renunti la ideea de sub 1000-1200calorii /zi.
1905, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
1905, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1670 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1153 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat