View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 30 aug 2011, 06:32:40
Karinna052's Avatar
Karinna052 Karinna052 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 29 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 65
Date: 170cm, 105kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei foste obeze - Ionely

Bun gasit.
Fiindca si eu sunt in situatia de a scapa de multe kg.si am reusit deja sa dau jos vreo 8 am sa-ti spun cum am procedat.
Prima data mi-am marit o fotografie in care ma revars in toata splendoarea celor 115 kg cit aveam si am lipit-o pe usa de la frigider.Apoi nu o s-ti spun la ce am renuntat ca lista ar fi ffff mare sa ca iata ce maninc----
Imi fac o oala de ciorba de varza (putin inbunatatita ,adica pun si putin ulei si ceva bors) din care maninc la prinz obligatoriu si in cazul cind simt ca imi este foame si nu este ora mesei.salata de rosii cu ardei gras si castravete,o masa de peste sau carne de pui la gratar si dimineata imi prepar 2 litri de apa plata in care adaug sucul de la o lamaie si am grija ca pina seara sa o termin. De pe 15 iunie pina acum am scapt de 8 kg.
Am uitat sa-ti spun de fructe care la gustari sunt binevenite.Eu am mincat pina acum prune ,nectarine si mere.
NU UITA DE POZA DE PE FRIGIDER FACE MINUNI !
Karinna052, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2034 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1517 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]