View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 31 ian 2012, 15:30:48
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Anca - Trebuie sa slabesc!!!

Buna si bine te-am gasit la tine in casuta! Felicitari pt kg eliminate pana acum si iti urez sa elimini si mai multe. Dieta Catalin Crisan mi se pare muuuuult prea complicata. M-a durut capul numai citind-o. Oua sunt prea multe dar treaba cu cresterea colesterolului nu mai este de actualitate din cate stiu. Daca esti sanatoasa (nu ai colesterolul mare de fel) poti sa mananci cate oua vrei ca nu patesti nimic. Grasimile din oua sunt grasimi bune iar studiile recente arata ca nu influenteaza in rau organismul.

Am tinut si eu dieta Dukan timp de o luna si am mancat 14 zile exact ca tine. Nu m-am atins de nicio leguma sau fruct in perioada asta. Ce cred eu ca multa lume nu spune legat de aceasta dieta este frustrarea cu care te confrunti si pofta care intervine la un moment dat. Muream dupa o portocala sau un mar sau un amarat de morcov...

Odata cu frustrarea se pierde si motivatia si ai sa ajungi intr-un impas (crede-ma, stiu ce spun). Nu vei mai slabi sau vei slabi foaaaaarte putin iar increderea se va diminua. Am sa-ti spun si eu ce mi-a spus Eva9 de pe forum si tare ma bucur ca am ascultat-o. In fiecare zi ii multumesc pentru sfaturi iar la mine functioneaza excelent. Mananca MAI MULTI carbohidrati. Te poti duce linistit pana la 110-120g/zi cu ei si slabesti fara sa te frustrezi. Metabolismul tau bazal este 1677 calorii/zi. Poti manca lejer 1500-1550 si tot ai sa slabesti mai ales ca faci si plimbarile de care spui. Am fost si eu sceptica la inceput dar am incercat si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca FUNCTIONEAZA.

In ceea ce priveste sportul...nu exista NU AM TIMP ci exista scuze pt a nu-ti face timp. Am o fetita de 1 anisor pe care o pazesc non stop si totusi imi fac timp de bicicleta/gimnastica macar 40 minute de 5 ori pe saptamana. Ma apuc la ora 22-22:30 de sport, trebuie sa fac si nu ma las. Motivatiile mele sunt ca nu vreau sa pierd ce am castigat pana acum (sanatate si respect de sine) si ca vreau sa ajung acolo unde sa ma simt normala si multumita de aspectul meu.

Sfatul meu este sa folosesti calculatorul de calorii de pe site (excelenta unealta) in care sa-ti introduci mesele (neaparat 5/zi minim) si sa mananci de toate (chiar si mancare gatita dar mai dietetic), mai putine grasimi (sunt acceptate cele care vin din surse BUNE gen fructe oleaginoase si uleiuri vegetale presate la rece) si sa reduci nr de carbohidratilor (asta din pacate implica si restrictii la consumul de fructe - max 3 fructe medii/zi si acestea ca gustare sau drept mic dejun daca nu poti trai fara ele) si muuulte legume.

Eu iti doresc mult succes in continuare, sa ai vointa, sa te apuci de sport si sa mananci sanatos fara a te infometa sau priva de prea multe .

__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]