View Single Post
  #130 (permalink)  
Vechi 15 apr 2010, 17:46:51
claire35's Avatar
claire35 claire35 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 49
Dieta: hipocalorica in medie 1200-1300 kcal/zi
Date: 159cm, 87.4kg
Mesaje: 233
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Binge eating - Hiperfagie - Mancat compulsiv/in exces

Sunt convinsa ca printii si modul cum se comporta te influenteaza cel mia mult, ei reprezinta factorul cel mai important dar cred ca perfectionismul isi gaseste si alte cauze..cauze care pot aparea si pe parcursul vietii..nu numai in copilarie.. suntem un cumul de rezultate al mai multor lucruri ..factori ce pot aparea pe drumul vietii..aici pot fi colegi, prieteni, profesori,bunici, seful la munca..oricine ne-aputut transmite anumite remarci la adresa noastra sau idei care ne pot face sa ne simtim inconfortabil cu noi insine si ne imprima sentimentul ca orice si oricat am face, nu este niciodata destul si nici de calitate...
Cred ca perfectionismul se manifesta si in relatia cu noi..si cu ceilalti sau f. bine si cu ce e in jur..si indiferent cat ar incerca parintii sa tempereze lucrurile astea..ceilalti din jur ne vor invata sa traim cu ideea de perfectiune...parintii (a.c. suntem copii) sau un psihoterapeut( ca adulti) ne pot ajuta sa gestionam asta..pentru ca dorinta de a tinde spre perfectiune in ceea ce facem tot va exista..
Am gasit acum ceva timp niste pareri in ceea ce priveste profesia..si spuneau ca perfectionismul poate fi un + sau un -...daca ai o functie de manager s-ar putea ca perfectionismul sa-ti fie dusman..daca esti artist sau medic..nu numai ca te ajuta..dar e evident ca e o conditie necesara pt. a fi la inaltime..acum depinde..
__________________
Un nou mod de viata!!!
claire35, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1758 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1241 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat