View Single Post
  #130 (permalink)  
Vechi 23 aug 2010, 10:20:14
bathsheba20's Avatar
bathsheba20 bathsheba20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 36
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 80kg
Mesaje: 972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 11 mesaje
Implicit Re: In cautarea corpului visat - Jurnal bathsheba

Citat:
Anterior postat de lovemyself Vezi mesajul
Bravo pentru atitudine

Asa te vreau..cum spuneam si eu la mine in jurnal..si eu am aceasta tendinta de a vrea lucrurile cat mai repede sa se intample..dar nu e bine..trebuie sa avem..mie mi-a trebuit cam un an sa ajung la pragul de 60 kg..bine primele 7-8 kg mai repede..si apoi asa in timp..asa ca cel putin un an o sa imi trebuiasca sa ajung iar de unde am plecat.

Mai ales ca acum merge mai greu treaba..cand iti innebunesti organismul cu fel si fel de diete..cam asta se intampla..dar lasa ca o scot eu la capat

Cu draga inima ti le ofer..mai ales cand vezi o persoana atata de determinata ca tine si care chiar vrea sa schimbe ceva.

Keep up the good work
multumesc muult!si ai sa vezi sa vom reusi impreuna.toate fetele de aici vor reusi,azi am o atitudine si mai hotarata parcabine,ideea e ca eu chiar vreau sa dau un exemplu si surioarei si mamei mele..sa le arat ca poti slabi si pur si simplu avand un stil de viata sanatos si cu putin sport..eu le tot spun ce vorbesc cu voi aici,le dau ponturi pe care le-am citit si le si spun cand sunt "certata",ca sa stie si eledeci voi cand dati sfaturi aici,dati pt 3 fete
si da,chiar vreau sa schimb ceva!vreau sa imi schimb infatisarea,vreau sa-mi schimb stilul de viata haotic,vreau sa-mi schimb atitudinea,cu una noua care sa fie in concordanta cu noul meu corp..ca doar na,sunt "in cautarea corpului visat"nu vreau sa ma mai simt frustrata de fiecare data cand ies undeva pt ca nu am ceva de imbracat care sa ma arate bine..nu vreau sa ma mai ascund sunt haine largi,sau prea stramte pt ca marimi mai mari nu exista...imi doresc asta pt mine si pt voi!
pupici!
__________________
Don't dig your grave with your own knife and fork
In cautarea corpului visat - Jurnal bathsheba
bathsheba20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2381 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1864 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]