Subiect: Jurnal Michelina
View Single Post
  #131 (permalink)  
Vechi 03 mai 2012, 09:47:48
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Nu te poti opri din drum

Cred ca tine si de faptul ca obiceiul meu alimentar in ultima vreme era fara mancare pana spre seara si cand ajungeam de la servici mancam o singura data - mai consistent si o tineam in mici gustari ( fructe, ciocolata, prajiturele facute in casa , biscuiti de casa, inghetata, popcorn - tot ce e mai "sanatos" ) pana mergeam la culcare. Sunt sigura ca imi voi obisnui organismul sa nu mai simta foame seara dar va lua timp.

Acum mananc de 6 ori pe zi si nimic intre mese - practic mananc mai mult decat mancam inainte de asa zisa mea cura de slabire - ceea ce face sa nu se vada vreo schimbare la cantar . Oricum nu cantarul e problema mea - cat o alimentatie mai sanatoasa.
Am si un sistem limfatic tare lenes - sincer nu prea am stiut niciodata sa-l activez - parca miscarea il activeaza cat de cat.
Oricum - desi n-ar fi trebuit - m-am urcat pe cantar dimineata si arata exact aceeasi greutate ca luni cand m-am apucat - un pic dezamagita.
Stiu ca e absurd sa vrei rezultate peste noapte - dar ma uit in oglinda si as vrea brusc sa devin fit.
Voi continua cu miscarea, cu 6 mese pe zi, azi m-am progrmat si la un masaj anticelulitic , sauna si bazin. Nu poti repara in 3 zile ce-ai stricat in 6 luni ( mai ales ca nici varsta nu ma ajuta)
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]