View Single Post
  #131 (permalink)  
Vechi 20 dec 2012, 14:20:36
coco23's Avatar
coco23 coco23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 155cm, 45kg
Mesaje: 2.262
Aprecieri acordate: 324
Am fost apreciat(a) de 441 ori in 276 mesaje
Implicit Re: Corpul pe care nu l-am avut niciodata - Jurnal mentinere Vuvuzela

Incearca sa iti distragi atentia trebuie sa reusesti, sigur!
Si tu ai metabolism bun, trebuie doar putina incredere in tine si in corpul tau.

Ai vreun animalut acasa? joaca-te cu el si te vei simti bine sau ia-ti un porcusor de Guinea, ceva, sa nu te mai simti singura...

Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul
Fetelor, nu stiu ce o sa fac. Am ajuns sa ma stresez cu cantarul in ultimul hal si daca se intampla sa mananc ceva ce nu am voie la munca ma gandesc toata ziua la lucrul asta si ma simt vinovata de parca as fi facut cea mai mare crima, toti de aici mananca si nu se depune nimic pe ei. Asa au ei noroc de un metabolism bun, eu mai mult ca sigur o sa ma ingras daca mananc o friptura mai mare cu o garnitura langa. Ma simt umflata daca mananc mai mult, chiar si fructe sau salata, daca e o cantitate mai mare decat de obicei ma simt plina dupa masa, vinovata de ce am facut si simt cum incepe sa se depuna. Mai vine si Craciunul, dupa aia revelionul, ocazii numai bune sa ma ingras. Dupa mine asta e cea mai urata perioada din an.
Cola Light da foame asta e adevarul, ti se face mai des foame dupa cola light, mareste zaharul din sange...


Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul
Peste micul dejun nu sar niciodata, am auzit ca te ingrasi mai repede daca nu mananci dimineata si dupa aia mananci la pranz si seara. Nici cina nu vreau sa o sar, numai ca daca se intampla sa mananc la serviciu ceva ce ingrasa, seara nu mai mananc decat un iaurt sau nimic, depinde ce am mancat la pranz. Cu lichidele stau mai rau, nu prea beau apa, beau Cola Light, imi tine de dulce. Probabil daca pun 1 kg de sarbatori o sa fac cateva zile de fructe si il dau jos. Sper sa nu pun, incerc cat pot sa ma abtin sa mananc dulciuri, sarmale, piftie si alte prostii. De asta nici nu merg nicaieri de Craciun si de Revelion.
coco23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1297 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 780 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat