View Single Post
  #132 (permalink)  
Vechi 21 iul 2010, 15:20:54
Arodoet's Avatar
Arodoet Arodoet este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 iun 2010
Locaţie: Köln, Germania
Vârsta: 45
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 174cm, 112.9kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: A never ending story...Jurnal Arodoet

Vai de mine ce dragute sunteti!!! Toate care mi-ati scris dar si celelate care nu au facut-o insa ale caror insemnari le-am citit eu si m-au ajutat.
Am incercat sa ma dau la fund "de rusine" ca m-am lasat de dieta daneza ( in forma ei pura) pentru ca prea ma sfatuia toata lumea s-o las. Dar voi sunteti asa de dragute si ma tot intrebati cum sunt!!! Incredibil ce mult ajuta asta! De aia iacata-ma-s iar aici sa rapotez:
Ei bine, dragelor, m-am debarasat de 3 kg si nu mai vreau sa le pun inapoi in ruptul capului. Cu toate astea m-am hotarat s-o iau mai incet si sa fac asa incat sa nu ma trezesc dupa aia ca mi se intorc kg. in galop inapoi. Ideea dietei daneze este de fapt un fel de Monti dezechilibrat si prin urmare nu foarte proasta. Oricum ceea ce fac si incerc sa fac este sa renunt la hidratii de carbon seara si la pranz ( in mare parte) iar dimineata mananc bine, preponderent carbohodrati gen paine integrala, gem cat de dietetic se poate müsli, cereale, fructe etc. Cred ca e bine, nu?
As mai vrea pana saptamana viitoare joi sa ma mai scap de vreo 2kg si dupa aceea pana dupa concediu ( 2saptamani) numai sa ma concentrez sa ma mentin. Si la sala am mers de vreo 4 ori saptamana trecuta. Ieri si alataieri nu am fost dar merg azi la Pilates si mai vreau si joi, sambata si duminica. Deci tot de 4 ori. Mai mult nu vreau, de fapt nu pot, ca si asa ma dor toate ( dar nu tare, asa, un pic).
Cura monti e faina, doar ca mancarea e asa de buna ca cu greu te abtii sa nu mananci mai mult decat trebuie. Am facut luni o salata de vinete cu smantana 10%. A iesit super dar am mancat cam multa si de aia am cam deraiat de la cura. Azi am ardei umpluti doar cu carne si ciuperci. Ar fi senzational daca i-as putea manca fara orez, dar nu mai sunt asa buuuuuni fara oreeeez Las' ca vad eu. Poate totusi reusesc. Oricum va multumesc ca m-ati tras de manecutza si m-ati facut sa raportez.
Foarte tare gasca de slabute avem!!!! Succes la toate si cele din grupa mea de slabute cu "greutate" si cele mai usurele.
Arodoet, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2521 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2004 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1230 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat