View Single Post
  #132 (permalink)  
Vechi 24 aug 2011, 18:54:10
silviadm's Avatar
silviadm silviadm este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 30 mai 2011
Locaţie: bacau, Italia
Vârsta: 34
Dieta: personalizata/hipocalorica
Date: 164cm, 55kg
Mesaje: 3.744
Aprecieri acordate: 619
Am fost apreciat(a) de 763 ori in 553 mesaje
Implicit Re: Grupul De 3x slabute - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de gugulusa Vezi mesajul
Fetele mele dragi...
Am intrat sa imi pun meniurile. Sunt foarte dezamagita de mine pt ultima saptmana in care nu am facut sport (am avut o stare ciudata de vineri incoace - dureri inexplicabile de picioare care au trecut slava domnului).
Trebuie sa recunosc ca am 69 kg... nu stiu cum s-a intamplat chiar asa... 2 kg in 5 zile? ma cantarisem si miercuri si aveam 67 si un pic... eu nu mai pricep... dar le pun la ticker. asa ca saptaman asta o sa va dau inapoi dar ma redresez eu.
Eu zic ca nu am exacgerat cu mancarea (e drept ca in meniuri am pus doar pana la 1100... din lipsa de net - merge tare prost)asta este... o sa recuperez eu in saptamanile urmatoare. trebuie.
Acum va pup... sper sa nu va fi suparat tare pe mine... ca nu-s de incredere pt echipa...
stai linistita Ema...la mn nui neaparat s castigam in pct...si chiar dak am fii slabit noi mereu nu am fii ajuns in top ...pt ca sunt alte fete kre au mult mai multe kg k noi si dak intradevar ele se tin sa dea jos kg kre le deranjeaza ne intrec sigurdeci nu te procupa de punctajul nostru ...important sati revii s papi sanatos...si eu sunt intro perioada critica mie pofta de una de alta chiar am si mancat,ori am gustat (cu o muscatura)si eu am stagnatSlava Domnului nam pus pe mnacum ast luna sept cu nerabdare s reincep activitatile mele zilnice cu sportul...e o situatie critica si pt mn...nu ma mai trage s fac sport acasa deloc
hai capul sus timp e si ambitza nu tre s disparavei ajunge unde vrei...vom ajunge unde vrem de fapt,toate 3,de aia suntem de3xslabutze
__________________
jurnal-silviadm
silviadm, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1932 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1415 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1674 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat