View Single Post
  #1323 (permalink)  
Vechi 19 aug 2011, 22:49:59
lacramioara2's Avatar
lacramioara2 lacramioara2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 26 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 72.2kg
Mesaje: 1.529
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lacramioara

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
Beautiful ce ma bucur sa te vad!! Am vazut acolo lacramioasa si am zis.."ia uite..a aparut si "beautiful""..ai revenit..si esti hotarata..ce-mi placeee!! Sper sa ne tinem tari mai lacra de data asta..
Mai Aussica, acum ori niciodata e mottoul acestei etape!
Sa stii ca eu am mai citit prin jurnalele voastre in aceasta perioada, stiu ca pleci intr-o vacanta de vis, sunt sigura ca te vei simti minunat si ca vei avea timp si dispozitie sa te concentrezi asupra ta.

Sunt hotarata, insa nu ma ambalez foarte tare pentru ca am mai avut eu elanuri dintr-acestea ametitoare insa pe drum m-am tot impiedicat si uite asa mi-am spart capul si a intrat iar piticul ala afurisit.

Acum trebuie sa cimentez bine de tot toate sparturile capului meu ca sa nu mai patrunda nici macar vreo celula de pitic mancacios compulsiv, devorator de dulciuri.Bine, asta dupa ce reusesc sa il evacuez.
Dar ma ajuta Anes sa-i dau cu sutul puternic.
lacramioara2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1664 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]