View Single Post
  #1360 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 14:58:08
margutza's Avatar
margutza margutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 30 aug 2011
Locaţie: Focsani, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Rina
Date: 165cm, 76kg
Mesaje: 2.589
Aprecieri acordate: 275
Am fost apreciat(a) de 434 ori in 290 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (II)

Citat:
Anterior postat de Jovanna Vezi mesajul
mati inebunit cu mancatul painii!!! nu am mai mancat paine de 3 luni!!! o felie de paine pe zi maxim 2 mananc nu pentru ca vreau ci pentru ca TREBUIE!

cum sa iau tocanita la scoala salate mananc mereu pentru ca imi plac la nebunie as manca numai salate, ideea e sami si ajunga banii pentru a manca cel putin o salata pe zi.

eu nu fac foamea! pentru ca anemia mea cronica va da in leucemie, eu nu pot manca, vitaminele si proteine si ce mai trebuie le iau din tratamente. acum daca o sa stau sa insir tot ceea ce mananc eu in general asta ar insemna sa insir pagini, pentru ca sunt multe aimente, le combin dupa cum mia recomandat nutritionistul, adica sa mananc ce vreau dar putin. la mine acasa da, se gateste, insa e alegerea mea daca mananc ceva gatit sau nu, beau cafea pentru ca este recomandata o cescuta pe zi.

UFF chiar nu intelege nimeni, ce scriu?! si unde cer defapt ajutor?!

toate de pe siteul acestea stiti sami spuneti cei rau in stilul meu de viata, si nicina cu solutii...la intrebarile mele sunt dezamagita de site
De ce trebuie sa le iei vitaminele si proteinele din medicamente si nu din alimentatie pentru ca asa ai luat in greutate. Pai daca ti-a recomandat nutritionistul, e bine asa. Dar si pastilele tot el ti le-a recomandat, ma indoiesc! Si o sa slabesti daca respecti ce ti-a zis el. Am un coleg de serviciu care a slabit de la 10.01.2011 tot cu un nutritionist 16 kg ceea ce e bine, a avut 3 luni cura apoi 3 luni mentinerea acu a inceput-o iar vrea sa mai dea vreo 10 kg si e ok, se satura , isi ia un pachetel la servici...... Si painea ii este recomandata de medic. !!
margutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2362 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1845 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1846 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]