View Single Post
  #137 (permalink)  
Vechi 03 iul 2013, 20:38:41
glimmer's Avatar
glimmer glimmer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mai 2012
Locaţie: Suceava, Romania
Dieta: personalizata :)
Date: 162cm, 80kg
Mesaje: 269
Aprecieri acordate: 60
Am fost apreciat(a) de 88 ori in 81 mesaje
Implicit Re: Jurnal glimmer - May the odds be ever in your favor ^.^

Am fost astazi la sala si am stat doua programe, zumba si rebound. Am mancat ceva mai mult astazi, probabil de aceea am avut energie, dar am iesit de la sala uda leoarca, curgea apa de pe mine la propriu! Cardio ca la sala nu fac acasa niciodata, ma jur! 30 Day shred era o gluma pe langa cum ma simt dupa orice ora petrecuta la sala. E bine macar ca nu e joaca si ne pune la munca serios. Sper sa incep sa vad rezultatele dupa 2-3 saptamani?
Am intrebat-o pe instructoare si de benzi elastice pentru genunchi si a fost foarte amabila si mi-a explicat ce si cum. O sa merg la articole sportive si la farmacie sa ma interesez mai bine si sa vad ce e mai bun si mai avantajos sa cumpar. Nu stiu daca v-am spus, dar in iarna am cazut pe genunchiul stang pe gheata si de atunci ma cam deranjeaza, nu mereu, are momentele lui. Am si o crema recomandata de doamna doctor, cred ca voi fi bine si nu imi va mai crea probleme daca am grija de el.

Cu mancarea.. pff.. acum mananc cam de toate. Nu stiu daca e de bine sau de rau. Dar incerc sa creez un plan alimentar bun, sa nu imi lipseasca nimic esential. Cu calciul mai am probleme, asimilez foarte prost si cam stau pe suplimente ca sa fie ok.

Maine merg cu bicicleta cu o prietena si abia astept. Nu am mai pedalat de mult timp. Nu stiu daca voi mai ajunge si la sala, dar cred ca voi face destula miscare si asa.

Va pup si va doresc si voua o zi frumoasa maine
glimmer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2081 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1564 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1952 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]