Subiect: Jurnal andra
View Single Post
  #13799 (permalink)  
Vechi 07 apr 2012, 11:04:13
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal andra

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul

Buna Roxanel Te cred, la ce program aglomerat ai...si eu am zis ca trebuie sa fac ceva...asa ca mereu mergeam la nani devreme. ca nu ma mai tineam pe picioare. au fost cateva zile care mai mult am dormit decat sa stau treaza si parca nu imi mai reveneam. acum sunt mai bine ...
Te pup, iti doresc un weekend frrumos

Buna draguta,

Da....asa este...dar ma descurc din ce in ce mai bine...am inceput sa ma obijnuiesc cu programul si s-ar putea sa reusesc sa fac nani si mai tarziu....insa dupa ce scap de curatenia de sarbatori...si de terminat cu gradinita cu legume pe care o facem.
Aha...sa inteleg ca practica este mama invataturii cum s-ar zice.....voi incepe sa trag de mine sa stau mai mult treaza...sper sa nu adorm pe birou ca si tine.
Este bine ca acum ai exersat pana ai progresat.......si nu mai adormi...desi in mod normal...ar trebui sa punem odihna mai presus de altele...insa...n-avem cum sa le impacam pe toate....

Un weekend frumo si tie!
Pupicei!
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]