View Single Post
  #1394 (permalink)  
Vechi 09 mai 2012, 15:33:13
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 35
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (III)

Citat:
Anterior postat de niculina04 Vezi mesajul
atunci bagate la sport cu noiun corp antrenat e un corp sanatos.........ce mi_a iesit asta ,sunt pusa pe glume azi.........incepe usor ,cu mers alert (dc ai timp)cate o ora pe zi si cate exe pt muculatura acasa(alea care le-am pus eu cu carmen b sunt ff bune,usoare si scurte ,dar destul de eficiente.......
Pe mine exercitiile alea cu Bruma ma sperie. Eu am o teama puternica de urcat pe chestii, de-asta nu ma duc niciodata la step aerobic Sa ma urc pe un scaun deja e prea mult

Citat:
Anterior postat de McFoxxi Vezi mesajul
Hei, fetelor. Tot vorbăreţe suneţi. Am venit şi eu.
Am trecut cu bine peste teza de la bio dar sunt foarte obosită şi balonată( nu ştiu de ce). Ştiţi voi vre-un remediu împotriva balonării? Vă pup.
Ma bucur ca ai terminat cu bine teza, sa ai o zi buna. Balonarea poate fi de la o gramada de chestii, dar ar trebui sa treaca. Mananca multe fibre cu un iaurtel, poate se rezolva problema!

Fetelor, va felicit pe toate pentru sport, azi am pauza de la turbo fire, dar ma duc la zumba diseara. Sa aveti o zi frumoasa in continuare, pupici!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1657 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]