Subiect: Jurnal Elenoir
View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 30 apr 2012, 12:37:42
redeeadoo's Avatar
redeeadoo redeeadoo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2011
Locaţie: BUCURESTI, Romania
Vârsta: 34
Date: 168cm, 74kg
Mesaje: 862
Aprecieri acordate: 345
Am fost apreciat(a) de 469 ori in 317 mesaje
Implicit Re: Jurnal Elenoir

Citat:
Anterior postat de Elenoir Vezi mesajul
Partea buna a unei slabute care nu e in Romania - nu merge la gratar de 1 Mai.



Oricat de rau mi=-ar parea ca nu sunt acasa cu ai mei, vedeti ca este si o parte buna? Multe fete se plangeau de ziua de maine la ideea ca nu se vor putea abtine sa papa 1 gratarel sau 1 mic, dand peste cap toata dieta de pana acum. Ei, la mine nu exista problema asta, slava domnului
La englezi, 1 mai-ul lor e sarbatorit lunea viitoare (ei ii zic Labour Day primei zile de luni din mai) si au liber, dar nu stiu ce obiceiuri au in aceste zile. Oricum nu cred ca e asa fain la ca la noi - la noi acasa frumusetea zilei de 1 mai e data cam 50% de vremea frumoasa de afara care aici lipseste cu desavarsire (ieri am crezut ca ne ia apocalipsa pe sus )
v-am pupat, gagici, sunt intr-o pauza la facultate si vroiam sa ma apuc de o lucrare pe care o am pt joi, dar sunt f obosita si n-am niciun chef. m-am trezit ieri la 12 ziua, mo0tiv pentru care m-am si pus in pat tarziu azi noapte si de-aia sunt asa fleasca azi. noroc cu slabutele, ca imi mai vine cheful de viata.

:*:*
PS: Am utiat sa va spun ca m-am masurat aseara si am ramas tot la 1.67 m Bai ca nu mai cresc aia 3 cm nicicum
Buna ziua draga slabuta Elenoir,

Imi cer scuze pentru ca ma amestec in jurnalul tau, dar citind ce ai scris aici, in unele propozitii ma recunosc pe mine, colegele de la munca imi zic intr-una ca eu am genetic constructia picioarelor(am coapsele dezvoltate) mai mare si ca nici prin slabit nu o sa scap de asta, dar eu am toata vointa sa le arat ca nu este asa.
E foarte bine ca incerci sa mananci sanatos, mai ales ca esti departe de casa si de cei dragi, gandeste-te ca faci asta pentru tine in primul rand. Vei fi mai sanatoasa si mai puternica.
Am o mica recomandare insa, incerca sa nu mai mesteci foarte multa guma, asa pentru improspatatul mirosului gurii este bine, dar nu fa din asta un obicei pentru slabit, .... guma nu este sanatoasa, are tot felul de aditivi, plus ca stomacul tau roade in gol atunci cand tu mesteci in continuu, dar nu ii dai sa manance, risti sa ai alte probleme de sanatate, btw te si baloneaza.
Scz daca m-am bagat asa peste ceea ce faci tu, dar ia-o ca pe o simpla recomandare de la o persoana care facea si ea la fel.
Incearca pe cat pe posibil sa introduci cat mai multe alimente ( legume, fructe si seminte) crude in alimentatia ta, te vor ajuta foarte mult.
Pupici si o zi frumoasa .
redeeadoo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2009 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]