View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 04 iul 2012, 07:10:52
jessik's Avatar
jessik jessik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Ce putem face cand simtim ca nu mai putem?

sincer.. si eu de multe ori zic ca renunt.. nu la sport ca deja is prea obishnuita.. si mi se pare ciudat daca nu fac sport mai mult de 2 zile la rand.. dar dieta.. pt mine e ceva absurd.. nu reusesc si pace mai mult de caeva zile sa nu mananc ceva nedietetic.. sau sa gust. de aia ma gandesc sa mananc de toate cat mi-e pofta... sau ce am.. in momentul respectiv.. dar sa nu mananc mult. rar mi se intampla sa vreau ceva atat de tare incat sa merg la magazin doar pt lucrul ala.( noroc ca e departe)
de multe ori mananc nedietetic, pt ca nu am timp, sau mi-e mai usor sa iau ceva la repezeala.. decat sa gatesc dietetic.... dar mereu is cu gandul.. sa am grija.. daca am mancat aia.. sa nu mai mananc si alte chestii ingrasatoate.
organismul mel s-a obishuit cu sport, cu aceleasi produse.. ca sa fac o schimbare ar trebui sa nu gust deloc.. lucruri care ingrasa..sa mananc 100 % dietetic..
nici macar nu mananc o cioco intreaga sau prajituri.. sau pizza(f rar) si mi-e ciuda ca unele fete manaca multe chestii aiurea si macar stii ca au kg in plus din aceasta cauza.
dar cand nu poti slabi de la anumite gustari nedietetice e mai nasol
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat