View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 27 aug 2012, 13:33:03
miris's Avatar
miris miris este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 aug 2012
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 77kg
Mesaje: 1.003
Aprecieri acordate: 752
Am fost apreciat(a) de 422 ori in 335 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu de călătorie. Miris

Claudia, sa o iau pe rand:
Tae bo fac la sala Liceului "N.V.Karpen", fostul PTTR. Antrenoarea e suuuuper si e si cea mai aproape de casa locatie de genul asta. Noi facem tae bo, cam 30 minute , dar si cardio si la saltelute, alte 30 de minute. Exercitiile sunt diversificate si ma simt ok acolo.
Mi-a placut cartea lui Carmen Bruma, dar nu m-as incumeta sa urmaresc strict dieta propusa de ea, in sesnul ca ma enerveaza sa mananc ceva ce hotarasc altii pentru mine, fara abateri si fara sa conteze daca imi place sau nu. In schimb, principiile ei sunt foaaaaarte asemanatoare cu cele ale dr. Bilic.
Sa va spun ceva legat de cartea MIhaelei Bilic.
Cat despre locul de munca ... e departisor. Sunt profesoara de limba si literatura romana si fac naveta la vreo 30 de km de Bacau. De asta mi-e mai greu cu masa de la 11, iar batonul ar fi solutia ideala. Oricum, ma voi satura de el repede daca il voi hali zilnic... Dar gasesc eu o solutie.

Te pup si te mai astept pe la mine!
miris, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2193 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Regulament; 27 aug 2012 at 14:24:42. Motiv: ATENTIONARE 1 MIRIS: PROMOVARE/PUBLICITATE/SPAM. Specificare marci comerciale pana in 30 de mesaje