View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 15 mar 2010, 22:57:33
black's Avatar
black black este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 nov 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 89kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Conversations With The Fat Girl

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
Am senzatia ca papi mult prea putin...ai mare grija..pentru ca esti la o cumpana in viata ta... nu te risca de dragul unei rochitze sa lesini pe holurile liceului cand dai bacul (am vazut 2 cazuri ! unul la bacul meu si altul la sora mea mai mica...sau paraca 2 au lesinat la ea tot pe faza mancarii putine)

Este de laudat ca faci sport..bravo...mai ales dimineata ..super...si atunci daca tot consumi calorii multe...de ce sa faci foamea ??? eu stiu ca senzatia de foame nu o ai...hehe psihicu asta e o dilema de multe ori... cand rupem frigiderul cand nu-l deschidem cu zielele... dar nu e corect fata de organismul nostru... plus ca nu vrei un efect yoyo...sa ajungi la facultate si sa pui la loc kg plus un extra....

Treaba cu prietenii slabi si ca cei grasi nu vor slabi e o adevarata prostie. Eu gasesc asta foarte motivant! Cand mai puneam cateva kg in plus....si eram pe la varsta ta... ce ma ofticam..imediat slabeam...ca deh ... noi cand plecam in disco mai faceam si schimb de haine...si efectiv toate prietenele mele erau niste schiloadeunele nici sani nu aveau ...eu fiind cea mai dotata...deci daca mai si puneam cateva kg in plus..nu ma mai incapeau hainele lor.

Daca iesi afara la restaurant..comanda fie o salata ...fie peste cod/ton... fie piept de pui la gratar (fara cartofi) cu salata greceasca sau bulgareasca. Nu trebuie sa manaci pe saturate...doar sa nu para aiurea ca tu nu mananci....iar la pizza... cat mai putine felii
Intai felicitari pentru cele 30 kg slabite. Acum am observat

Foamea nu o fac din principiu. Mama la randul ei a fost grasuta, desi nu ca mine, si ea a avut proasta inspiratie de a se infometa. Nu numai ca nu slabea, insa acum are niste probleme de sanatate uriase. Iar eu mi-am invatat lectia. Acum vreo 2-3 ani, am hotarat sa nu mananc 2 zile nimic. Pe vremea aceea inca mai jucam baschet.. deci era mult mai mult efort depus. Evident ca mi s-a facut rau.. atunci mi-am cam dat seama ca sanatatea e mai importanta si am renuntat la planurile mele tampite.
black, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2203 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1686 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 654 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]