View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 08 apr 2010, 12:52:16
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: jurnalul de indreptare al meu,dya35

Citat:
Anterior postat de dya35 Vezi mesajul
am deja o saptamina ,,,,,cam cu intreruperi (a fost pastele ) dar ma simt bine cu noul regim de viata ,aveam nevoie sa imi pun la punct un regim sanatos de viata ca am avut niste probleme intestinale grozave ,constipatie crunta si dureri de burta tot timpul dar acuma vad ca sau diminuat si ma simt bine ;sa vad acuma cind reusesc sa dau ceva kg jos (asta daca le dau ),o zi buna
Buna Dya ! Stai linistita ca la toti a fost Pastele !Ma bucur ca ai adoptat un regim de viata sanatos si ca te simti mai bine ! Multa sanatate !
O sa reusesti sa dai si kg jos cu rabdare si vointa ,promit ca am sa trec pe la tine in fiecare zi sa vad ce faci ! Daca o sa pot sa te ajut cu ceva cu mare placere !

In caz ca te mai supara constipatia poti sa faci ce fac si eu,eu am constipatie cronica de mica !
Printre legumele recomandate: spanac, fasole verde, morcovi, dovlecei, salata verde, praz, cartofi, varza alba, sfecla coapta, rosii, castraveti. Se va da o atentie deosebita salatelor.

Sunt indicate aproape toate fructele cu exceptia bananelor: cirese, capsuni, pere mari, pepene galben si verde, caise, struguri, prune (inclusiv cele uscate consumate sub forma de compot, smochine. Fructele uscate vor fi tinute in apa inainte de a fi consumate.

Mai pot fi consumate: masline, migdale dulci, produse lactate (lapte batut, kefir), peste slab fiert sau rasol.

Sunt deasemenea recomandate multe lichide (in special ceaiuri medicinale sau sucuri de fructe). Painea alba poate fi inlocuita cu painea neagra sau de graham.

Sunt contraindicate: hrana uscata, conservele, condimentele, ceaiul negru, vinul negru, bauturile fierbinti, painea calda si ciocolata.

Remarca: laxativele si purgativele drastice pot crea dependenta. In plus laxativele afecteaza metabolismul calciului si fosforului, iar orice laxativ administrat in exces distruge mari cantitati de potasiu si vitaminele A si E, atat de necesare sanatatii.
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]