View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 05 mai 2010, 22:30:28
nadin3's Avatar
nadin3 nadin3 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 05 mai 2010
Locaţie: Suceava, Romania
Dieta: Dieta cu suc de rosii
Date: 167cm, 62kg
Mesaje: 103
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Nadin3:e chiar asa de greu?

va multumesc din suflet!!!!!

incepe sa imi placa din ce in ce mai mult si chiar cred ca de data asta voi reusi sa dau jos totul
sunteti minunate toate!

eu beau aproape zilnic ceai verde, si de mancat: de obicei MANCAM dimineata fie un ou/ musli cu lapte/ nimic , la scoala nimic(adica in intervalul 7:30 13-14-15-16) si acum de cand a venit primavara (spre surprinderea mea) nu am cine stie ce pofta de mancare dupa 6 deci pe la 5 mai RONTAIAM cate ceva: covrigei/ inghetata/ciocolata/bomboane/prajiturele.... eu de obicei cand sunt cu moralul la pamant mananc multe bomboane, in rest doar daca ma atrage ceva anume. Si la pranz eu GOLEAM frigiderul (cred ca ar trebui sa precizez ca mami meu este bucatareasa la o firma de transporturi, face mancare pentru personal- 20 de persoane, si face numai bunatati, si uneori mai aduce si acasa cate ceva, si daca moralul este la un nivel nu tocmai superior DEVORAM tot ce am in cale )
dar sa stiti ca am observat ca in acele 2 saptamani in care nu am mancat eu tare mare lucru, cosurile imi disparusera aproximativ complet de pe corp si parul(dupa aspect) a cerut sa fie spalat o data in saptamanile respective.... suuuuper.... ca sa nu mai vorbesc de senzatia pe care am avut-o :X:X:X:X:X parca eram in al 8-lea cer( ca in al 9-lea ajungem in alte circumstante )

va multumesc inca o data, va pup si putere la dat suturi kilogramelor :*:*:*
nadin3, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2430 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1913 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 881 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]