View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 10 aug 2010, 07:46:37
Dafy's Avatar
Dafy Dafy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 aug 2010
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Dieta disociata
Date: 162cm, 76kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnal de ratusca Dafy

Citat:
Anterior postat de mysterious girl Vezi mesajul

nu ai pentru ce. ma bucur ca am putut sa-ti fiu de ajutor
numele meu este rebecca. pe tine cum te cheama?
eu nu am probleme de genul cu painea si produsele care au aluat, insa am dus o lupta grea cu dulciurile: ciocolata si prajituri cu chiu cu vai am scos-o la capat si acum e mai bine

sport faci?
Imi pare bine Rebecca (ce nume frumos ai, e printre numele mele preferate pe cand voi face bebe si daca va fi fetita ), Numele meu este Georgi.
Ahhh dulciurile sunt o alta poveste, si astea imi plac de mor, dar sotului nu prea si atunci nu prea avem in casa dulciuri deci tentatia nu e chiar asa de mare. O alta tentatie e cu sucurile gen Cola, sotul mereu isi cumpara si parca dc vad sticla de cola in firgider asa mi-e o pofta sa beau un pahar rece, dar ma abtin destul de bine de la ele cu toate ca imi plac . . . si cand nu eram la dieta ma abtineam pt ca stiu cat sunt de nesanatoase.
Sport (uffff sunt o lenesa dar ma motivez eu cumva) am inceput prin abdomene seara si am zis sa incep si sa alerg pe undeva prin cartier pe aici, problema e ca nu avem parcuri in zona, iar ieri am gasit aici pe site video-ul cu "1 Mile walk with Leslie" parca asa ceva se numea si am facut ieri si a fost chiar super, il fac si azi si ma pun sa caut si celelalte programe, ti-l recomand si tie dc esti lenesa ca si mine
__________________
Jurnal de răţuşca Dafy
Dafy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1697 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat