View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 19 oct 2010, 12:58:05
lauram22's Avatar
lauram22 lauram22 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 164cm, 56kg
Mesaje: 231
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Madalina - Azi slabuta...maine la fel?!

Citat:
Anterior postat de gorganmadalina Vezi mesajul
O saptamana noua=Forte noi!!!!!
DAR....saptamana trecuta a fost destul de 'productiva' si nu ma refer,neaparat, la faptul ca am slabit fff mult.Probabil am slabit numai cateva sute de grame (nu stiu inca pentru ca numai miercuri ma voi cantari) , dar am tras o concluzie destul de importanta.Am observat ca in zilele in care fac sport-oricat de putin as face-pot sa imi controlez mult mai usor 'poftele'...Saptamana trecuta am iesit in decor tocmai in zilele in care nu am facut sport si am lenevit toata ziua.
Practic,am inceput cea de a 3 a saptamana in care fac sport constant si ma simt fff bine.Plus ca simt cum musculatura nu mai este fleasca si incepe sa fie mai bine conturata si automat sa arate mult mai bine.
Anul acesta,prin februarie,am slabit vreo 3 kg si chiar daca am ajuns la o greutate la care ma simteam oks,aveam impresia ca nu arat fff bine.Eram destul de puffy.Acum ,sunt cu un plus 1-2 kg fata de cum eram atunci ,dar totul este mai ferm.Acest lucru il observ cel mai bine la coapse care de fapt reprezinta si marea mea problema.
Sper sa ma pot tine de actualul plan de lucruIETA + SPORT.Pana acum am reusit!
Voi ce parere aveti???Poti sa arati mai bine cu 1-2 kg in plus,dar cu o musculatura mai frumos conturata decat cu multe kg in minus,dar cu un aspect puffy???


asta e o chestie pe care am simtit-o si eu pe piela mea. cand fac sport constant nu am aceleasi pofte. tu ce sport faci??
lauram22, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1400 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 884 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]